fbpx

Utdrikkingslag

sup lutsivannet
Surfer
windsurfing kurs nybegynner sola

Vi tar gjerne med oss utstyrshengeren og kommer dit dere er eller hvor forholdene er optimale den aktuelle dagen.

Aktivitet på vannet er alltid gøy - og vi har aktiviteter både for dem som liker action og dem som ønsker en rolig tur! Det er gjerne her voksne blir som ungdommer igjen når de får på seg en god varm våtdrakt og kan leke seg i det våte element.

Hos oss får du både de mest utfordrende og lekende utfordringer slik som surfing/surfekurs på Jæren, til det mest avslappende som en idyllisk SUP tur (med eller uten kurs/turleder) på aktuelt sted etter dagens forhold.

Vi har mange lokasjoner å velge mellom slik at vi er fullt fleksible i forhold til deres ønsker og værforholdene den aktuelle dagen. På Solastranden har vi en komplett vannsportskontainer med alle de fasiliteter Sola Strand Hotel tilbyr, mens andre steder står den ekte og røffe naturen i fokus.

Vi lager en pakke for deg og din gruppe med litt «fest og moro» i det våte element.

 

Aktivitetsmeny:

  • SUP / padlebrett
  • Surfing (bølgesurfing)
  • Brettseiling
  • Fridykking
  • Livredningskurs og konkurranse

Vi setter gjerne sammen et utvalg av aktiviteter etter den enkelte ønsker.

 

Varighet:

1-3 timer

 

Pris:

Fra kr.495,- pr. pers.

Turer

Vi har SUP kurs, turer og aktiviteter for alle nivåer - også for grupper. Fra enkle rolige turer på blikkstille vann til lengre ekspedisjoner, downwind og SUP surfing i bølger. Uansett hva du måtte ønske har vi masse god erfaring både med valg av riktig brett, turområder og lokale vær- og vindforhold.