fbpx

BEDRIFTSMEDLEMSKAP

Medlemskapet gir tilgang til kurs, treninger, turer og lån av utstyr.

bedriftsmedlemskap freesport

Grunnpakke bedrift

Grunnpakken dekker de grunnleggende kostnadene for drift av bedriftsmedlemskapet slik som administrasjon, service og webløsninger m.m. Grunnpakken ligger som en grunnleggende avgift i alle bedriftsmedlemskap.
Pris fra kr.1500,- pr. år.

 

Freesport id-pass

Et Freesport id-pass er et personlig digitalt pass som kobler personen til Freesport og de aktuelle klubbenes systemer. Det kreves ett pass pr. klubb/idrett for å få tilgang til den aktuelle klubben. Forsikring er inkludert. Selve passet er digitalt i form av email og passord knyttet til en personens medlemside / medlemsnummer. Passet gir tilgang til bruk av bedriftens medlemskort.
Pris kr.100 pr. person, pr. klubb/idrett

 

Klubbkort

Et klubbkort gjelder for én klubb (idrett) og kan kun brukes av de personer som har et Freesport id-pass for den aktuelle klubben. Klubbkortet kan kun brukes av en person om gangen, altså pr. dag/aktivitet. Klubbkortet fungerer som et adgangspass til treninger, aktiviteter og arrangementer som holdes i regi av klubbene eller alliansen. Bedriften velger selv de klubber / idretter man ønsker å kjøpe medlemskort i og antall kort. I praksis fungerer det slik at man bruker klubbkortets id-nummer ved eventuell registrering, reservasjon eller bestilling. Hvordan kortene blir benyttet bestemmes av bedriften, eksempelvis via reservasjon eller først til mølla prinsippet.
kr.500,- pr. kort og klubb/idrett

 

Alliansekort

Et alliansekort er en samling av ett klubbkort fra hver klubb - i ett kort. Med andre ord så behøver du kun et alliansekort for å adgang til alle klubbene. Alliansekortet kan som et klubbkort, kun brukes av én person om gangen.
kr.2000,- pr. kort

 

Bestilling og betaling

Bestilling og betaling av en komplett medlemspakke (grunnpakke, id-pass og klubbkort) gjøres ved å sende en mail til oss eller fylle ut skjemaet under. Ved senere kjøp av flere id-pass, klubbkort eller alliansekort kommer det et ekspedisjonsgebyr på kr.150,- for hver bestilling, men man kan bestille så mange kort/pass som man ønsker på en bestilling.

 

Eksempel på opprettelse av et bedriftsmedlemskap

La oss si at din bedrift har 10 personer hvor alle ønsker tilgang til brettseiling. 5 av disse ønsker også tilgang til SUP. Hvis dere regner med maksimalt 4 deltakere på samme trening i brettseiling og maksimalt 2 på samme SUP trening/tur behøver dere da 4 medlemskort for brettseiling og 2 for SUP. Prisen blir som følger: Grunnpakke kr.1500. Freesport id-pass 15 stk. x kr.100 = kr.1500. Det siste som da behøves er 4+2 klubbkort, 6 x kr.500 = kr.3000. Totalt blir dette kr.6000,-.