fbpx
Freesport foto facebook

Foto og video gruppe for vannsport på Jæren

Formål

Freesport Foto er en gruppe for alle som er interessert i foto og video med fokus på action sport og vannsport. Et sted for både amatører og profesjonelle som tar bilder/film, klipper, redigerer og produserer. Her kan du dele og få kunnskap, erfaringer, nye kontakter og venner.

 

Produksjoner

Vi har satt oss et mål der gruppens medlemmer skal i løpet av 2019 produsere foto og filmer for Freesport Alliansen og klubbene som her er representert. Oppgavene er; 1) presentasjon av alliansen og klubbene, 2) opplæringsvideoer innen de ulike idretter og 3) produksjoner av konkurranser og events.

 

Medlemmer

Hvem som vil kan bli medlem av gruppen og dette er gratis. Freesport Alliansen vil fungere som administrator og sørge for aktivitet og utviklingsmuligheter for dem som er med.

 

Oppdrag

Vi ønsker at Freesport Foto skal fungere som en hub mellom gruppens medlemmer og oppdragsgivere. Spesielt håper vi det blir behov for foto / video til ulike kurs og events for bedrifter.

 

Utvikling

Freesport ønsker å bruke 2019 til å utvikle selve gruppen og konseptet Freesport Foto. Gode og oppdaterte fotografier og videoer er viktige i markedsføringen av klubbene i Freesport Alliansen. Ta kontakt om du ønsker å bidra.

 

Gruppens prosjekter

Presentasjon av gruppens medlemmer - de som har kunnskap og ønske om oppdrag.

Dokumentarfilm "Jæren Surf City" - om Jæren og Stavanger regionen som surfesport nr. 1 i Norge.

Webgalleri av foto og filmer fra gruppens medlemmer som er til salgs.

Årlig fotoutstilling av gruppens beste bilder og prosjekter.

Sponsorer til klubben/gruppen for innkjøp av utstyr.

Foto- og videokonkurranser for gruppens medlemmer.

Foto: Aleksander Nordahl - "På ett pust" - fridykking
Foto: Aleksander Nordahl - "På ett pust" - fridykking