SURF CAMP

Surfing er en felles betegnelse for hovedsakelig bølgesurfing, windsurfing og kitesurfing. Nye varianter dukker stadig opp slik som SUP surfing, foil surfing og wing surfing for å nevne de mest kjente. Med fast grep om begrepet surfing, tilbyr Freesport et bredt utvalg av disse aktivitetene.

Surf Camp er et opplegg vi skreddersyr for din gruppe, med aktuelle vannsportaktiviteter hvor surfing og brettsport står i sentrum. Samme for oss om dere er en vennegjeng, bedrift, skole eller annet. Ingen alder er for lav eller høy.

Her tilpasser vi gjerne aktivitetene etter forholdene den enkelte dag. Hvis bra bølger kan vi surfe. Hvis grei vind gjør vi brettseiling. Hvis lite vind og bølger kan vi padle en fin tur på SUP. Kanskje tar vi på oss svømmeføtter og dykkermaske også?

Sikkerheten er selvsagt overordnet og styrende for alt vi gjør. Uansett blir det på med våtdrakt og ut i vannet med lek og moro. Vi har gode og varme våtdrakter med sko og evt. hansker, hette og redningsvest etter behov. Ingen skal fryse!

Sola Strand Hotel ligger midt i smørøyet for aktiviteter på vannet, enten på Solastranden eller i nærheten.

Aktivitetsmeny dere kan velge fra:
- SUP / padlebrett
- Surfing
- Brettseiling
- Fridykking
- Kajakk
- Livredning

Pris:
Fra kr.795,- pr. person pr. dag.

Eksempel på Surf Camp høstferien 2020